Öne Çıkanlar bafra Veysel Eroğlu
banner797

Başkan Togar`dan  Yeni Yıl Mesajı
banner852

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, yeni yıl nedeniyle yaptığı açıklamada 2019 yılının temponun kat kat arttığı Tekkeköy’ün zirve yılı olacağını söyledi. Başkan Togar, İyisiyle kötüsüyle, acı ve tatlı hatıralarıyla ilçede ilklerin yaşandığı 2018 yılının geride bırakıldığını belirterek "2019 yılının ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve barış getirmesi adına yeni adımlar yeni umutlar ve yeni bir başlangıç olacaktır” dedi.

Her Yeni Yılda Tempomuzu Daha da Arttırdık
Her yılın bir önceki yıla göre fark yarattığına vurgu yapan Başkan Togar, "Geride bıraktığımız 2018 yılı içerisinde, vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini sunmak için yoğun bir çaba gösterdik. İlçemizde yaşayan bireylerin yaşam standardını yükseltmek, karşılaştıkları sorunları ortadan kaldırmak, kurumsallaşmayı sağlamak amacıyla, hizmetlerimizin tamamında katılımcı ve sosyal bir belediyecilik anlayışı sergiledik. Her yeni yılda bir önceki yıla göre kat kat daha fazla hizmet ortaya koyarak ilçemizi geleceğe taşımaya devam ediyoruz. Gerçek manada Tekkeköy’de gelişim, değişim ve büyüme ilçemizin AK Belediyecilik anlayışıyla tanışmasıyla başladı. Bunu herkes yaşayarak gördü" ifadelerini kullandı.

Yeni Yılda Yeni Örnek Projeler
Yeni yılda örnek hizmetlerin ve projelerin hayat bulacağının müjdesini paylaşan Başkan Togar, "Yeni yılın başarılarla ve örnek projelerle, refah içinde, geleceğe emin adımlarla yürüyüp, birbirinden önemli işlere imza atacağımız bir yıl olacak. Bu duygu ve düşüncelerimle tüm halkımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, yeni yılın ilçemize, ilimize, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini dilerim" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876