Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner797

Başkan Tok : Halkımızdan aldığımız enerjiyi halkımız için harcıyoruz


İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen her gün farklı bir mahallede gerçekleşen Komşu iftarlarının dün akşamki durağı Anneler Parkı oldu. Düzenlenen iftar yemeğinde Rasathane, Hürriyet ve Çiftlik Mahallesi sakinleri bir araya gelerek aynı masalarda oruçlarını açtı. Komşu iftar programına İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un yanı sıra Ak Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Ak Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, Ak Parti İl ve İlkadım İlçe Teşkilatı Yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, mahalle muhtarları katıldı. İlkadım halkından aldıkları pozitif enerji ile büyük hizmetlere imza atıklarını kaydeden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Anneler parkında gerçekleştirdiğimiz iftarlarımız her zaman bambaşka oluyor. Teyzelerimizin, dedelerimiz, gençlerimiz herkes katılıyor, herkes hep bir arada oluyor. Ne zaman davet etsek hep birlikte toplanıyoruz bu sofralarda. Huzurlu barış içinde yardımlaşarak yaşıyoruz. Bu konuda Allah'a ne kadar şükretsek azdır.

Halkımızdan aldığımız enerjimizi gücümüzü yine halkımız için harcıyoruz. Vatandaşlarımız bu pozitif enerjiyi bizlere verdiği sürece bizlerde asla durmak yorulmak olmayacaktır. Geceli gündüzlü koşturacağız sıkılmadan işimize, halkımızı hizmetlerimizle projelerimizle memnun etmeye devam edeceğiz" dedi.




 

Anahtar Kelimeler:
SamsunBaşkan Tok
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.