Öne Çıkanlar Ayasofyai Kebir Camii Yeni Kadın Kolları
banner798

Başkan Tok, mahalle sakinleriyle iftar yaptı


İlkadım Belediyesi'nin bir araya getirdiği Cedit, Liman ve Hançerli mahalle sakinleri ile birlikte orucunu açan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Komşu iftarlarımızı üç yıldır başarılı, amacına uygun bir şekilde gerçekleştiriyoruz. İftar alanında bulunan masaları tek-tek gezdim. Komşular, dede-torun, gelin-kaynana bir araya gelmişler. Bizimde komşu iftarlarını yaparken ana gayemiz buydu. Allah'a şükürler olsun ki, üç yıldır bu gayemizi yerine getiriyoruz. Allah tekrar tekrar birliğimizi dirliğimizi daim etsin diyor komşu iftarlarımıza katılarak yine birlik beraberlik örneği gösteren halkımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Tok, iftar programının ardından akşam-teravih namazı arası Hastanebaşı Camii'nde Yıldırım Beyazı Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Tefsir Anabilim Dalı Başkanı Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kuru Üyesi Prof. Dr. Mehmet Ünal'ın katılımıyla gerçekleşen sohbet programına katıldı. Başkan Tok, teravih namaz çıkışı cami cemaati ile bir araya gelerek sohbet etti.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.