Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner797

Başkan Tok'tan cami yenileme sözü


İlkadım Belediyesi tarafından her akşam farklı bir mahalle düzenlenen komşu iftarları kapsamında Kadifekale ve Cedit mahallesi sakinlerini aynı sofraya toplayan iftar yemeğine vatandaşların ilgi gösterdi. Kurulan iftar masalarını komşuluk ilişkilerini güçlendirmek, unutulmaya yüz tutmuş akrabalık ilişkilerini yeniden canlandırmak amacı ile kurduklarını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kadifekale mahallesinde bulunan caminin de eski ve kullanışsız hale olduğunu, söyledi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Komşu iftarlarımızın bir yenisini Kadifekale ve Cedit Mahallesi sakinlerimiz ile birlikte gerçekleştiriyoruz. Her yeni iftarımızın geçen yıllarda gerçekleştirdiğimiz iftarlara bakarak hızlı bir şekilde artıyor. Bu da bizim hayata geçirdiğimiz komşu iftarları projemizin ne kadar önemli olduğunu ortaya koymuş oluyor. Çalışmalarımız durmadan devam ediyor. Bu yıl Allah'a gerçekten şükrediyoruz. Seçildiğimiz günden itibaren bölgemizde ne kadar cami varsa hep bize rast geldi. Demek ki Allah'ın sevdiği kuluyuz ki böylesi güzel işler bizlere nasip ediyor. Her mahallemizde bulunan camilerimize destek olduk. Şimdi ise Kadifekale mahallemizin camimizi yenileme çalışmalarımıza başlayacağız. Altında şadırvanı üzerinde yenilenen cami alanı ile mahallemize yakışır bir camiye kavuşturacağız. Kadifekale camimiz oldukça eski bir camidir. Dolayısıyla bu iftar sofralarımızdan halkımıza bunun sözünü veriyorum. Kadifekale mahallemizde de inşallah bu camimizin derneği kurulduğu zaman camiin hafriyatı projelendirilmesi ve diğer noktalarda da bu camimizin yanında destekçisi olacağımızı buradan ifade etmek istiyorum" dedi.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.