Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner797

Başkan Topaloğlu Biz bu millete sevdalıyız
banner852


İlçenin Dağköy ve Esenyer Mahallelerini ziyaret ederek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında bilgilendirme toplantıları gerçekleştiren 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ‘’ Bizim 2023-2053-2071 hedeflerimiz var. Bu hedeflere ulaşmak için çalışıyoruz. CHP’nin hedefi ne? Ellerine vermişler bir kılavuz siz bunların dışına çıkmayın. Siz o kılavuzun dışına çıkmazsanız %25‘lerde gezmeye devam edersiniz. Biz 2002’de yüzde 34 ile iktidar olduk. Bugün son yapılan anketlerde oyumuz %52.Biz bu millete sevdalıyız. Kasetle gelip bu milleti kandırmaya çalışmayın. İş yapın icraat yapın, önünüze hedef koyun. Siyaset demek insanlara hizmet etmek demektir.’’ dedi.

‘Rejim değişiyor yalanına sığınıyorlar’ diyen Başkan Topaloğlu; ‘’Söyleyecek bir şey bulamayınca ‘’rejim elden gidiyor’’ yalanına sığınıyorlar. Anayasanın ilk 4 maddesi ile ilgili bir düzenleme mi var, 18 maddelik değişiklikte bir tane ‘cumhuriyet’ kelimesi mi var. 18 maddeyi okumadan yorum yapan bir genel başkanları var.’’ dedi.

Başkan Osman Topaloğlu konuşmasının sonunda ; ‘’ Gençlerimizin siyasette daha fazla görev almasını, daha fazla sorumluluk üstlenmesini istiyoruz. Bugün mecliste 45 yıldır milletvekili olanlar var. Siyasetin gençleşmesini, eğitimli, donanımlı gençlerimizin ülke meselelerinde söz sahibi olmasını hedefliyoruz. Biz gençlerimize güveniyoruz, bu güvenimizi ifade ediyoruz. “Seçme hakkın varsa, seçilme hakkın da var” diyoruz. Temsilde adaleti sağlıyoruz. Biz, gençlerimize güveniyoruz. Çünkü biliyoruz ki, Cumhuriyetimizin geleceği gençlerimize emanet.” diye konuştu.





 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876