Öne Çıkanlar Doluluk oranı Midye
banner867

Başkan TOPALOĞLU; ‘’Doğru İstikamete Giden Geminin Yönünü Çevirmek İstiyorlar.’’
banner852

İlçenin Fındıklı ve Cerekli mahallelerini ziyaret eden Başkan Topaloğlu; ‘’ 2014 yılında gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Fındıklı mahallesindeki bütün oyların Recep Tayyip Erdoğan’a çıktığını hatırlatırken, Türkiye’nin aklı, vicdanı, AK Parti siyasi hareketidir. Bu hareketin kaptan köşkünde oturan Recep Tayyip Erdoğan’dır. Doğru istikamete giden bu geminin yönünü çevirmek için hem Türkiye’ye, hem AK Parti’ye hem de Recep Tayyip Erdoğan’a saldırıyorlar. Onu yalnız bırakamayız.” dedi.

Eski sistemi kaldırmak mecburiyetindeyiz‘’ diyen 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu;’’ İmam Şafii'ye sordular; Fitne zamanı hakkı tutanı nasıl anlarız? Dedi ki: Düşman okunu takip edin, o sizi Hak ehline götürür. Görüyorsunuz, PKK’nın, DAEŞ ’ın, FETÖ ’nün, İŞİD ’in okları, Recep Tayyip Erdoğan’ı ve onun yol arkadaşlarını gösteriyor. Askeri darbelerin önünü kesmek için, siyasi belirsizlik ve kaosların önüne geçmek için bu eski sistemi kaldırmak mecburiyetindeyiz. Onun için EVET diyoruz.’’ dedi.

Her fırsatta mahalleleri ziyaret ederek eksikleri yerinde tespit eden Başkan Topaloğlu, Cerekli, Fındıklı Mahalle muhtarlarıyla ve vatandaşlarla istişare ederek eksikliklerin giderilmesi konusunda fen işleri ekiplerine talimatlar verdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876