Öne Çıkanlar Dayandı Kemiğe
banner797

Başkan TOPALOĞLU Müftülük ilçe ziyareti
 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, kutsal topraklara giderek hac görevini yerine getiren 19 Mayıs İlçe Müftülüğünde görevli Hakan Serçe, Vedat Şenkal ve Vaiz Ömer Ali Koç’u makamında ziyaret etti.

İlçe Müftüsü Emin Patan’ın eşlik ettiği ziyarette Başkan Topaloğlu ve misafirlere zemzem suyu ve hurma ikram edildi.

İlçedeki tüm hacıları evlerinde ziyaret eden 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, görevli olarak kutsal topraklara giden Müftülük çalışanlarını da ziyaret ederek, kutsal topraklarda yaşadıkları anıları dinledi.

Din adamlarının toplumu doğru yola yönlendiren insanlar olduklarını ifade eden Başkan Topaloğlu “Toplumumuzun ahlaki ve manevi değerlerinin yeşermesinde ve güçlenmesinde en büyük etken, kıymetli din görevlilerimizdir. Sizlerin özellikle kutsal topraklarda ettiği duaları ile ilçemizin kalkınması ve gelişmesi için girdiğimiz bu yolda daha başarılı olacağımıza inanıyorum. Cenab-ı Allah hacılık görevinizi kabul etsin.’’dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.