Öne Çıkanlar master Doluluk oranı
banner798

Başkan Yılmaz, lise arkadaşlarıyla buluştu
banner852


19 Mayıs Lisesi Mezunları Derneği tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen sabah kahvaltısı programına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz renkli dakikalar geçirdi.



Samsunum-1 gemisindeki kahvaltı da kısa bir konuşma yapan Başkan Yılmaz, herkesin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutladı. Samsun'un her zaman için 19 Mayıs'la bütünleşmiş bir şehir olduğunu kaydeden Başkan Yılmaz, "Her geçen yıl bu önemli günümüzü daha da anlamlı kılmak adına yeni açılımlar yapmaya çalışıyoruz. İnşallah bu önümüzdeki yıllarda çok daha renkli ve giderek daha da fazla anlam katılarak kutlayacağımız bir gün olacak. 19 Mayıs Liseli olmayı ben bir ayrıcalık olarak görüyorum.



Amacım başka lise mezunları ile kendimizi mukayese etmek değil ama bizim lisede iyi bir teorik ve sosyal eğitim almış olduğumuzu ben sonraki üniversite ve sosyal yaşamımda deneyimledim. Biz iyi yetiştik. Bu önemli bir özgeçmiş ve önemli bir sosyal birikim" diye konuştu.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876