Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner797

Başkan Yılmaz orucunu şehit babasıyla açtı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 'Saklı Cennet' Ayvacık İlçesi'nde düzenlenen iftar programına katıldı. Ayvacık'da bir Düğün Salonu'nda düzenlenen toplu iftar programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Eski Miletvekili Mustafa Demir, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt ve Sefer Arlı, Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, parti kadın ve gençlik kolları başkanları, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, şehit ve gazi yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Yılmaz, iftarını Van'ın Çaldıran İlçesi'nde şehit düşen Uzman Çavuş Ferdullah Kaygusuz'un babası Avni Kaygusuz ile birlikte orucunu açtı. İftarın ardından Başkan Yılmaz, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirip çocukları sevdi.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.