Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

Başkan Yılmaz, şehit ailelerine seslendi : Sizler bize şehitlerimizin emanetisiniz

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Havza İlçesi'nde düzenlenen iftar programına katıldı.

Vatandaşlarla oruç açan Başkan Yılmaz, şehitleri dualarla anarak, ailelerinin daima yanlarında olacaklarını dile getirdi.

Programda tek tek vatandaşlarla kucaklaşan Başkan Yılmaz yaptığı konuşmada birlikte iftar açmanın feyzini yaşadıklarını belirterek, Havzalı şehitler Muhammet Yılmaz ve Yakup Kurt nezdinde tüm şehitleri andığını ifade etti.

Başkan Yılmaz, "Şehitlerimizin biri Arslançayır'a biri de Kurtköy'e geldi. Şehitlerimize bu akşamın feyzinde birlikte rahmet okuyalım. Allah'ım onları nur içinde yatırsın. Nur içinde yattıklarına zaten inanıyoruz. Onlar bu memleketin birliği beraberliği için gittiler o hain teröristlerle verilen mücadelede canlarını verdiler. Allah onlardan bir kez daha razı olsun. Ailelerine, geride bıraktıklarına sabır versin. Kolay değil. Ateş en çok düştüğü yeri yakıyor. O evlerde şimdi mahsunluk ve derin yaralar hakim. Ama şunu çok iyi bilsinler ki devlet olarak da millet olarak da şehit ailelerimizin daima yanındayız. Onlar kahramanlarımızın bize emanetleri. O emanetleri başımızın üzerinde taşısak yine az" diye konuştu.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.