Öne Çıkanlar master Doluluk oranı
banner867

Başkan YILMAZ: “ Tatillerinizi Samsun’da Geçirin ”
banner852
 
FETÖ, DEAŞ ve PKK saldırılarından ülke turizminin olumsuz etkilendiğini belirten Başkan Yılmaz, "Samsun, yurt dışında en çok çalışanı olan şehirlerden biri olmayabilir ama en az bulunduranlardan da değildir. Bu konuda belki bir Yozgat ve Sivas kadar değiliz fakat bizim de azımsanmayacak kadar hemşerimiz yurt dışında çalışıyor. Yurt dışındaki arkadaşlarımıza bir çağrıda bulunmak istiyorum.

Tatillerinizi Samsun'da geçirin diye hemşerilerimize çağrıda bulunabiliriz. Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısının bu gündeminde böyle bir çağrıyı meclis gündeminin bir parçası olarak kendilerine iletebiliriz. Sosyal, yazılı ve görsel medyanın tümünde buna dönük bir paylaşım yapabiliriz. Güzel Samsunumuzda önümüzdeki dönem içerisinde 18 Temmuz'da İşitme Engelliler Olimpiyatı var. Kuş Cenneti var, Ayvacık saklı cenneti var. Böylesine renkli ve turizm alt yapısı gelişmiş, olağanüstü güzellikleri bünyesinde barındıran, konaklama alt yapısının da bu gelişmişliğinden sonra bu öz güveni taşıyarak yurt dışında olan bütün hemşerilerimize çağrıda bulunabiliriz. Gelin bizim için hiç hayır duası okumayan ülkelerde izinlerinizi geçirip tatil harcamalarınızı o ülkelerin ekonomisine değil; kendi doğup büyüdüğünüz kendi atalarınızın mezarlıklarının olduğu şehirde tatilinizi geçirin diye bir çağrıda bulunabilirim diye düşündüm. Bu çağrıda bulunmak için daha profesyonel şeyler yapılabilir" dedi.

Başkan Yılmaz'ın konuşmasının ardından encümen üyeleri seçildi. Daha sonra Samsun Büyükşehir Belediyesi 2016 başkanlık faaliyet raporu sunumunu Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt yaptı.

52 maddeden oluşan gündemde ilk 7 madde kabul edildi, diğer maddeler görüşülmek üzere ilgili komisyonlara havale edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876