Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

Başkan YILMAZ: “ Yaşanan Değişim Şaşırtıcı ”

 Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Sur içinde yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarını inceleyen Başkan Yılmaz en son geldiği Ramazan ayından bu yana yaşanan değişimin büyük olduğunu belirterek," Terörün izleri buradan artık tamamen siliniyor" dedi.

Diyarbakır'da incelemelerini sürdüren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Sur ilçesinin ardından Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla ile görüştü.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Atilla," Buraya kayyum olarak atandığımız günden itibaren önceliğimiz olan millete hizmet için hemen işe koyulduk. Çünkü burada vatandaşlarımız gerçekten belediye hizmetleri nedir bilmiyor. Belediye başkanlığı makamında oturan kişiler millete hizmet yerine dağa hizmet etmişler. Allah'ın izniyle biz işe koyulduk. Sizlerin de tecrübelerinden faydalanmak istiyorum." dedi. Misafirperverliğinden dolayı Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanına teşekkürlerini ileten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz da "En son buraya Ramazan ayında iftara gelmiştik. O günden bugüne yaşanan değişim gerçekten şaşırtıcı. Hem tarihi kentler birliği hem de Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı olarak sizlerin ve Diyarbakır halkımızın daima yanındayız." diye konuştu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.