Öne Çıkanlar Tuzlaspor maç izle Sosyal Yardım Merkezi projesi
banner798

Başkan YILMAZ’a Ziyaretçi Akını
Karadeniz’in en büyük metropol şehri Samsun’da gerçekleştirdiği yatırım ve hayata geçirdiği projelerle başarılara imza atan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret edenlerin sayısı her geçen gün artıyor.

Yoğun gündem arasında misafirlerine de zaman ayırmaya özen gösteren Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, MÜSİAD Samsun Şubesi, Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardımlaşma Derneği (PEDER) Samsun Şubesi ve PTT Baş Müdürlüğü yöneticilerini ağırladı.

Ziyaret trafiğine PTT Samsun Başmüdürü Cemal Saraç ile başlayan Başkan Yılmaz, kurumun çalışmaları hakkında Saraç’tan bilgi aldı. Samimi geçen ziyarette Başkan Yılmaz, PTT’nin hizmet kalitesinden övgüyle söz etti. Ardından Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Haluk Tan ve yönetim kurulu üyelerini kabul eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yeni başkan seçilen Tan’a ‘Hayırlı olsun’ dileğinde bulundu. Ziyarette Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, MÜSİAD’ın iş dünyasında önemli bir yere sahip olduğunun altını çizdi. MÜSİAD’ın faaliyetlerini takip ettiğini ve beğeniyle izlediğini ifade eden Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü desteği verdiklerini, vermeye de devam edeceklerini kaydetti.

Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardımlaşma Derneği (PEDER) Samsun Şubesi'nin yeni başkanı emekli polis memuru Sadık Aydın ile şube yönetim kurulu üyelerini de misafir eden Başkan Yılmaz, ziyarette şehit ve gazileri minnet ve şükranla andıklarının altını çizdi. Şehit ve gaziler için hizmet veren PEDER’e çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkan Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi’nin her zaman yanlarında olacağını da sözlerine ekledi. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.