Öne Çıkanlar Midye Gümüşhane
banner867

Başkan Zihni Şahin, muhtarlara söz verdi
banner852

Başkan Şahin, "Sizlerle daima el ele vereceğiz. Kazanan daima Atakum olacak" dedi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, ilçede görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. Zihni Şahin muhtarlara, "Sizlerle daima el ele vereceğiz. Kazanan daima Atakum olacak. Bundan şüpheniz olmasın" diye seslendi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve AK Parti İlçe Başkanı Haluk Köksoy ile birlikte Yalı Kafe'de düzenlenen kahvaltı programında muhtarlarla buluştu. Programa katılan muhtarlarla tek tek tokalaşan Başkan Zihni Şahin, "Demokrasimizin temel taşı olan mahalle muhtarlarımız ile bir arada olmanın mutluluğu içerisindeyiz. İlçemiz adına alacağımız kararlarda daima muhtarlarımızla işbirliği içerisinde olma hassasiyeti taşıyoruz. Sadece yerel seçimlerde değil inşallah daima el ele vereceğiz ve kazanan Atakumumuz olacak" dedi.

'TAŞIN ALTINA VÜCUDUMUZU KOYDUK'

Başkan Zihni Şahin, yaptığı konuşmada ise Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde yaptıklarını anlattı, ardından Atakum İlçesi ile ilgili proje ve yatırım planlarını muhtarlarla paylaştı. Şahin, "Göreve geldikten sonra amacımız Samsun'da her şeyden önce gerekli olan birlik ve beraberliği gerçekleştirmekti. İlçe belediye başkanlarımızla tek yürek olduk. Her işte başarılı olmak için bir ve beraber olmak gerekir. Samsun'un az çok problemlerini biliyorduk fakat buraya geldikten sonra gerek muhtarlarımız gerekse sivil topum örgütlerimiz ile bir araya gelerek ilin tüm problemlerini masaya yatırdık. Taşın altına elimizi değil vücudumuzu koyarak mücadele ettik. Samsun'da kangren haline gelmiş bir çok sorunu, taraflarıyla bir araya gelerek çözdük" diye konuştu.

'ATAKUM'A HİZMET ETMEK ONURDUR'

Muhtarların, yerel yönetimler ile mahalleler arasında bir köprü görevi gördüğüne dikkati çeken Başkan Şahin, "Bizler seçildiğimizde halkın problemlerini ileteceği muhtarlarımızla beraber yolumuza devam edeceğiz. Aday olan tüm muhtarlara başarılar diliyorum. İnşallah seçildiğimizde sizlerle halkın beklentileri doğrultusunda hizmetimize devam edeceğiz. Atakum gelişimini sürdüren bir ilçe. Atakum gerçekten Cenab-ı Allah'ın her türlü güzelliği verdiği bir yer. Böyle bir yere hizmet etmek hepimiz için büyük bir onurdur" dedi.

'HER PARTİDEN VATANDAŞIMIZ DESTEK VERECEK'

Konuşmasının son bölümünde Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'ya da değinen Başkan Zihni Şahin, "İshak Taşçı başkanımız gerçekten Atakum'da çok güzel hizmetler yaptı. Aday değişikliği başarı ve başarısızlıkla alakalı değil, siyasi bir karar oldu. İshak Taşçı daima bizim yanımızda olacak. Bizi bilenler bilir. Biz hiç bir zaman siyasi görüşünden dolayı insanları ötekileştirmeden yolumuza devam ettik. Ben inanıyorum ki CHP'den de, İyi Parti ve diğer partilerden de bize destek veren vatandaşımız olacak. Arayıp destek vereceklerini söyleyenler oluyor. Sizin desteğinizle inşallah güçlü bir meclisle belediyeyi kazanırız ve yolumuza devam ederiz. Atakum'da çok iş yapıldı ama Atakumlunun geleceğini çok daha iyi bir şekilde kurmak da hepimizin görevi olacak" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876