Öne Çıkanlar Yangın tüpü Nihat Kale
banner798

Batman’dan Samsun’a Gönül Köprüsü.
‘’Biz Anadoluyuz Projesi" ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki, 21 ilde 15 yaş ve altı 50 bin katılımcı, Türkiye’nin farklı şehirlerini ziyaret edecek. Projeyle, iller arasında kardeşlik köprüsünün kurulması ve kardeşlik ruhunun geliştirilmesi, terör örgütlerinin istismarından ve kötü alışkanlıklardan uzak tutulması, birlik, beraberlik, kardeşlik ruhu geliştirilerek, huzura katkı sunulması, iller arasında kültürel ve ortak değerlerin paylaşılması hedefleniyor.
19 Mayıs Gençlik Kampında gerçekleştirilen açılış programında, İlkadım Gençlik Merkezi öğrencileri tarafından konser verildi, halk oyunları gösterileri sergilendi.

Batman’dan Samsun’a gelen 194 öğrenci iki gün boyunca, 19 Mayıs İlçesi Gençlik Kampında kalacak ve Samsun’un tarihi, turistik yerlerini gezecek.
Program sonunda açıklamalarda bulunan 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ‘’Cumhurbaşkanlığımızın himayesinde, İçişleri Bakanlığımızın kontrolünde gerçekleştirilen ‘’Biz Anadoluyuz’’ projesi kapsamında, 15 yaş ve altı, maddi durumu yetersiz, daha önce il dışına çıkmamış, terör mağduru 50 bin öğrencimizin, ülkemizin 23 farklı şehrini ziyareti hedefleniyor. Bu projesinin ana hedeflerinden biri de çocuklarımıza; ülkemizin farklı tarihi, turistik ve doğa güzelliklerini sunmak, öğrenciler arasında bir gönül köprüsü oluşturmaktır. Bugün Samsunumuza gelen ve ilçemizde konaklamaya başlayan 194 Batmanlı kardeşlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Samsunumuzda güzel vakit geçirmelerini temenni ediyorum.”dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.