Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

Bayramlar Birlik Berebarlik Ve Kardeşliktir

AK Parti Samsun milletvekili Av. Orhan Kırcalı Hac Farizası için bulunduğu kutsal topraklardan Kurban bayramı mesajı yayınladı. Milletvekili Kırcalı “ Bayramlar, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk duygularının en üst düzeyde idrak edildiği günlerdir.” Dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı yayınladığı mesajda şunları söyledi:

“Bayramlarımız, kardeşlik bilincimizi ve şuurumuzu yenileme, aramızdaki muhabbet, sevgi, saygı ve dayanışmayı pekiştirme vesilesidir. Bayramlar aynı zamanda bir gönül kazanma seferberliğidir. Bayramlar Büyüklerimizi ziyaret ederek, küçükleri sevindirerek, gönüllerin kazanıldığı mübarek günlerdir. Bu günler, aynı zamanda Hac ibadetinin ifa edildiği; dilleri, ırkları, tenleri, renkleri, kültürleri ve coğrafyaları farklı milyonlarca Müslümanın, Arafat meydanında, dualar eşliğinde, müstesna bir kardeşlik manzarası sergilediği günlerdir. Ebedi kardeşliğimizi, tebrikler ve tekbirlerle yeniden ihya ettiğimiz bayram günlerinde, 80 milyon olarak muhabbetle ve sevgiyle bir kez daha kucaklaşıyoruz. Sevginin, vefanın, sadakatin, fedakârlığın simgesi olan Kurbanın ve Kurban Bayramının anlamını çok iyi kavramak bu şekilde muhtaçların hanelerine, muhabbet ve sevinç taşımalıyız. Kurban ibadetiyle bizden istenen, elimizle birlikte gönlümüzü de birbirimize açmak, gönülden verebilmektir.” Dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı mesajını şöyle tamamladı:” Lütfen, bayram ziyaretlerine gidişlerinizde ve dönüşlerinizde trafik kurallarına, her zaman olduğundan çok daha fazla riayet edelim. Maalesef ülkemizde, her bayramda, trafik kazalarında pek çok ailenin ocağına ateş düşüyor. Ailelerimize ve milletimize derin acılar yaşatacak kazalara sebep olacak ihlallerden, hep birlikte kaçınmalıyız. Unutmayalım ki, yollarda kaybedilen zamanın telafisi mutlaka vardır, ama kaybedilen canların, çekilen acıların telafisi yoktur.

Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyor; mübarek bayramın, milletimiz, İslam Âlemi ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini, kurtuluşumuza vesile olmasını temenni ediyor, milletimizle birlikte, tüm Müslümanlara, tüm insanlığa Rabbimden huzur, esenlik ve sağlık diliyorum.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.