Öne Çıkanlar Veysel Eroğlu Çanakkale
banner797

Belediye Başkanı Kul, çalışmaları inceledi
banner852

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ) tarafından ilçenin Çarşamba Caddesi'nde devam eden alt yapı çalışmalarını inceleyerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Amaçlarının şehrin geleceğini kurtarmak olduğuna vurgu yapan Başkan Kul, insan odaklı hizmet üretmenin gayreti içerisinde olduklarını kaydederek, "Terme'miz ve insanımız için ne yapsak az. Vatandaşlarımıza layık olabilmek ve en iyi hizmeti üretip sunabilmek için çalışmalarımızı gece gündüz demeden gerçekleştiriyoruz. Biliyoruz ki en iyi hizmet çok çalışarak değil vatandaşımızın refahını, huzurunu, mutluluğunu ve geleceğini düşünerek yapılabilir. Biz vatandaşlarımızın birlikteliği ile geleceğe güzel bir şehir taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi şehrimiz ve hemşerilerimiz hizmetin en iyisine layık, biz de hemşerilerimize layık olmak için Samsun Büyükşehir Belediyemizle işbirliği içerisinde hizmetlerimizi devam ettiriyoruz" diye konuştu.






Anahtar Kelimeler:
SamsunBaşkan Kul
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876