Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner797

BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever'den Açıklama

SASKİ BİZİM GÖZ BEBEĞİMİZ!

Ziyarette şehirdeki birçok kamu kurum ve kuruluşunun olduğu gibi, SASKİ'nin de çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve yapılan hizmetlerden memnun olduklarını belirten BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever,SASKİ’nin, hızlı ve problemlere anında müdahale eden sisteminin Samsun ve ilçelerinin su ihtiyacına yüksek standartlarda çözüm ürettiğini, SASKİ’nin hem Samsun’un hem de kendilerinin göz bebeği olan önemli bir kurum olduğunu kaydetti.

KESİNTİSİZ KALİTELİ HİZMET

SASKİ Genel Müdürü Dr. Bahattin Yanık ise, BEM BİR SEN Genel başkan yardımcısı Nurettin sever ile Samsun şube Başkanı Savaş Gayretlinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Karadeniz' in güzide şehri Samsunumuzun gelişmesi ve kalkınması için, birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etmeye devam edeceğiz. Şehrimizde yaşayan kıymetli halkımıza kesintisiz ve kaliteli hizmet sunmak için mesai mefhumu gözetmeden çalışmaya devam ediyoruz. Bunun için ne gerekiyorsa yapmaya kararlıyız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.