Öne Çıkanlar Dayandı Kemiğe
banner798

Bir Yıl Sonrasını Düşünüyorsan Buğday Ek

Haftasonu koordinatörü olduğu Antalya'da ilçe kongrelerini gerçekleştirerek Samsun'a dönen AK Parti Milletvekili Fuat Köktaş, Atakum İlçesi'nde hizmete giren özel bir anaokulunun açılışında katılımcılara seslendi.

Milletvekili Köktaş konuşmasında, "Bir Çin Atasözü derki; "Bir yıl sonrasını düşünüyorsan buğday ek, 10 yıl sonrasını düşünüyorsan ağaç dik, 100 yıl sonrasını düşünüyorsan insan yetiştir” demekki geleceğimiz için çocuklarımızın milli ve manevi değerlerimiz ışığında yetişmesi ve topluma faydalı bireyler olarak kazandırmamız çok önemli bunun için başta eğitim kurumlarımızı da büyük görev düşüyor.
Hükümetlerimiz dönemlerinde özel müteşebbisler tarafından açılan eğitim kurumlarına ve oradan hizmet alan öğrencilere büyük destekler sağlanmıştır.
Bu anlayışla iktidarlarımız döneminde son 15 yıldır eğitim, adalet, emniyet ve sağlıkla beraber ana önceliklerden biridir. Bütçeden aslan payı her zaman eğitime verilmiştir. Tüm çocuklarımızın ücretsiz, kaliteli ve modern bir eğitime sahip olması için önemli reformlar gerçekleştirilmiştir.
Artık 50 -60 kişilik sınıflardan, teknolojik imkanların bulunduğu 20-30 kişilik sınıflara geçildi.
Kitaplar ücretsiz olarak sıraların üstüne konuldu. Bunu tek başımıza başarmadık, milletimizle birlikte, milletimizin desteği ile gerçekleştirdik. Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne taşıyacak, 2023 hedefleri ile 2053 ve 2071 vizyonuyla buluşturacak temel unsur olan eğitime, desteğimiz kat kat artarak devam edecektir" dedi.

Protokol konuşmalarının ardından açılış yapılırken, yetkililer tarafından anaokulu binası içinde oluşturulan sınıfların tanıtımı yapıldı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.