Öne Çıkanlar Samsun atakum
banner798

Biz sevdamızı hizmetlerimizle gösteririz

"Biz sevdamızı hizmetlerimizle gösteririz"

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, "Biz halkımıza, vatanımıza sevdamızı hizmetlerimiz, gece gündüz demeden çalışmalarımız, şehirlerimize kattıklarımız, eserlerimizle gösteririz. "

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Terme ilçesinde 31 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdürdü.

Terme ilçesindeki program Cumhur İttifakı adayı Ali Kılıç, İlçe Başkanı İbrahim Ar, İl Yönetim Kurulu Üyesi Hilmi Eker ile birlikte Seçim Koordinasyon Merkezi'nde teşkilat üyeleriyle gerçekleşen toplantı ile başladı. Ardından ilçede üretime katkı sağlayan, ihracat yapan firmalar ziyaret edildi, personellerle buluşuldu. İlçe merkezinde esnaf ve vatandaş ziyaretleri sonrasında akşam saatlerinde Elmalık ve Yenidoğan mahallelerinde halk toplantıları gerçekleşti. Büyükşehir'de Cumhur İttifakı adayı Mustafa Demir'e, ilçede Ali Kılıç'a destek istendi.

Seçim çalışmalarında açıklamalarda bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Cumhur İttifakı adaylarının halkın gönlünde yer aldığını, güçlü bir destek ile 31 Mart'tan sonra yeni bir dönemin başlayacağını söyledi.

"HEP ESERLERİMİZ, HİZMETLERİMİZLE KONUŞTUK"

"Bizler ülkesini, milletini, şehrini seven, en büyük hizmet anlayışını benimseyerek hep halkımızın karşısında olduk" diyen Yılmaz, "Yıllardır halkımızdan aldığımız vekaleti bu anlayışla yerine getirmeye çalıştık. Boş laflar, iftiralar, yalanlar üzerine kurulan bir siyasetten hep uzak durduk. AK Parti olarak hep halkımıza, vatanımıza sevdamızı hizmetlerimizi, gece gündüz demeden çalışmalarımız, şehirlerimize kattığımız kazanımlarla gösterdik. Eserlerle konuştuk, sevgi üzerine kurulan gönül bağlarımızla cevap verdik. 31 Mart tarihi bu hizmet seferberliğinin devamı için önemli bir dönemeçtir. Cumhur İttifakı adaylarımız, bu düsturdan hareketle halkımızın karşısındalar. Ülkemizin geleceği için Cumhur İttifakımızın başarısı çok önemli. Görüyorsunuz adaylarımız tek tek projelerini, yol haritalarını açıklıyorlar. Hepsi kentimize büyük kazanımlar sağlayacaklar." diye konuştu.

Elmalık ve Yenidoğan mahallelerinde miting şeklinde geçen program sonrasında, vatandaşlarla sohbet edildi, görüş ve halk toplantıları gerçekleşti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.