Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

Boş Kalan Sokaklar virüsten Arındırılıyor

İLKADIM’IN BOŞ KALAN SOKAKLARI KORONAVİRÜSTEN ARDIRILIYOR

İlkadım Belediyesi yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında uygulanan 54 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çevirerek ilçedeki sokak, kaldırım, işyeri önleri ve apartman girişlerini dezenfekteli tazyikli suyla temizledi.

İlkadım  Belediyesi, Covıd-19 salgınından korunma tedbirleri kapsamında başlattığı faaliyetlere devam ediyor. Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın talimatları doğrultusunda Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı temizlik ve dezenfektasyon ekipleri, geceli gündüzlü çalışmaya devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri 54 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması boyunca ilkadımlı vatandaşların sağlığı için köşe bucak temizlik yaptı. Belediye tarafından kurulan 55 kişilik personel ile birlikte 2 adet yol süpürme aracı sokakların daha sağlıklı ve temiz olması amacıyla sokakları, kaldırımları, işyeri önlerini ve apartman girişlerini dezenfektli suyla yıkadı. Ekipler, sokakların insansız olması dolayısıyla rahat ve detaylı bir çalışması yürüttü.

“Kısıtlamalar bitene kadar sahadayız”

Koronavirüsle mücadelemizi her bir mahallemizde yürüttüğümüz detaylı temizlik çalışmalarıyla sürdürüyoruz diyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çevirerek şehrimizi hem temizledik hem de dezenfekte ettik. Muhtarlarımızla koordineli bir şekilde yaptığımız bu çalışmalarımız salgın bitene kadar 61 mahallemizde aralıksız devam edecek” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.