Öne Çıkanlar istanbul Hasan Tosgar
banner798

Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçına odaklandık

Samsuspor'un Yunan futbolcusu Samaras:

"Umarım bu maçta da aynı performansı gösterip iyi sonuç alırız"

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un Yunan futbolcusu Georgios Samaras, 21. haftada oynayacakları Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçına odaklandıklarını ve iyi bir sonuç almak istediklerini söyledi.

Samaras, Nuri Asan Tesisleri'nde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligde son haftalarda aldıkları sonuçlarla takımın öz güveninin arttığını belirterek, "Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçına odaklandık. Umarım bu maçta da aynı performansı gösterip iyi sonuç alırız." dedi.

İki hafta sonra 33 yaşına gireceğini vurgulayan Samaras, "Tabii ki yaş olarak eski Samaras değilim ama sahada elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Performansımın artması sadece bireysel değil, takımın da performansının artmasına bağlı. Takım arkadaşlarım olmadan ben hiçbir şey yapamam. Fizik ve kondisyon olarak Samsun'a ilk geldiğimden daha güçle hale geldim. Futbol anlamında haftalar geçtikçe daha iyi olacağıma inanıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Samsunspor, 11 Şubat Pazar günü sahasında yapacağı Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Engin İpekoğlu yönetiminde çalışan kırmızı-beyazlılar, pas ve 5'e 2 oyun oynadı. Antrenman çift kale maçla sona erdi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.