Öne Çıkanlar Veysel Eroğlu Çanakkale
banner867

Büyükşehir Belediyesi, Ölçü Ve Tartı Aletlerini Kontrol Etti
banner852

Samsun'da yaşayan vatandaşların sağlıklı ve kaliteli bir hizmet alması amacıyla faaliyetlerini aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı Ölçü Ayar Birimi ile zabıta ekipleri, Tartı Aletleri Muayene Yönetmeliği kapsamında denetimlerini gerçekleştirdi. Halk pazarları ile şehir merkezindeki iş yerlerinde bulunan tartılar tek tek kontrolden geçirildi. Yapılan kontrollerde pazarcı esnafına ve iş yeri sahiplerine Tartı Aletleri Yönetmeliği hakkında bilgilendirmeler yapılarak yönetmeliğe uygun olmayanlar hakkında yasal işlem gerçekleştirildi.

GÜVENLİ ALIŞVERİŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Samsun'da yaşayan vatandaşlarımızın, sağlığının korunması ve kaliteli bir hizmet alabilmesi adına denetimlerimizi aralıksız sürdüreceğiz. Ekiplerimiz her detaya büyük önem vererek denetimlerini yapıyor” dedi.  Mali Hizmetler Daire Başkanı Bahattin Karakaş ise, tartıların tek tek gramaj kontrollerinin yapıldığını, vatandaşlarımızın gönül rahatlığı ile alışveriş yapacaklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876