Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner797

Büyükşehir'den pati şenliği
banner852

Can dostlarının tedavi, bakım, beslenme ve barınma gibi temel ihtiyaçlarının karşılanması için çalışmalarını aralıksız sürdüren Samsun Büyükşehir Belediyesi, “4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü” dolayısıyla farkındalık etkinliği düzenledi. Sevgi Kafe yanında gerçekleştirilen Pati Şenliği etkinliğine hayvansever dernekleri temsilcileri ve öğrencilerin ilgisi yoğun oldu. Öğrencilere, yapılan tedavi çalışmaları, bakım uygulamaları ile ilgili bilgi verildi. Kedi ve köpek bakımı hakkında yapılması gerekenler anlatıldı. Güçten Düşmüş Sahipsiz Hayvan Bakım Merkezi'nde görevli veteriner hekim ve personelleri ile öğrencilerin zaman geçirmesini sağlayan etkinlikte hayvanların birer canlı olduğunun unutulmaması gerektiği ve duyarlı davranılması gerektiği mesajı verildi.

TULUMEN: AMACIMIZ FARKINDALIK OLUŞTURMAK

İmkanı olan herkesin Büyükşehir Belediyesi’nin Güçten Düşmüş Sahipsiz Hayvan Bakım Merkezi’nde bulunan “Sevimli canlarımızı sahiplenmelerini tavsiye ediyorum” diyen Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ali Tulumen, "Düzenlediğimiz etkinliğimize katılım gösteren herkese yürekten teşekkür ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir’in başkanlığında bu canlar bize emanet ve yaşadığımız dünya tüm canlılara emanet bilinciyle farkındalık oluşturmak, çocuklara duyarlılığı aşılamak için bu etkinliği düzenledik. Burada temas etmenin, çocuklarla hayvanları bir araya getirmenin ne kadar etkili olduğunu gördük. Bu güzel ve anlamlı günde her evde bir pati olmasını, yani can dostlarımızın satın alınmak yerine bakım merkezimizden sahiplenilmesini istiyoruz. Sevimli dostlarımız için yaptığımız çalışmalar artarak devam edecek" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Samsun
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876