Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yavuz Anuk
banner798

Büyükşehir hep yanlarında

Samsun Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'na bağlı Şehit Yakınları ve Gazi Aileleri Birimi ev ziyaretleri ile şehit ailelerini yalnız bırakmıyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri 17 ilçede vatan için canlarını feda eden şehitlerin ailelerini ziyaret ederek dilek ve temennilerini dinleyip çözüm konusunda yardımcı oluyor. 31 Mayıs'ta başlayan ziyaretler kapsamında bugüne kadar 36 şehit ailesi ile görüşüldü. Görüşmelerde ailelere Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in selamları iletilerek içerisinde Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı yer alan hediye kutuları takdim edildi. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'nda görevli din görevlisinin de yer aldığı görüşmelerde şehitler için dualar okunuyor.

Şehit aileleri, kendilerini unutmayarak yalnız bırakmadıkları için Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı çalışanlarına ve Başkan Mustafa Demir'e teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
Samsun
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.