Öne Çıkanlar Midye hırsızlık olayı
banner867

Büyükşehir "Tırtıllar" takımı ödülü Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacak
banner852




19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen 4'ncü Dragon Bot Yarışları'nda Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Tırtıllar ekibi finallere yükseldi.



Eleme turunda 10 kürekçi ile 1 davulcudan oluşan, yaklaşık 25 takımın katıldığı yarışlarda en kısa zamanlamayı yapan takım final grubuna katılmaya hak kazandı.



Tırtıllar ise 1 hafta gibi kısa bir sürede hazırladığı yarışlarda bir üst tura adını yazdırmayı başardı.



Amatör iki takımla yarışmada yer aldıklarını belirten Kaptan Sedat Kadahan, "Tırtıllar takımımız organizasyonda 3 sefer kuraya katıldı. Organizasyon düzgün değildi. Aksaklıklar oldu. 5 grup halinde yapılan yarışmalar sonunda grup birincisi olarak finallere yükseldik. Yarışmaya kazandığımız takdirde ödülü Mehmetçik Vakfı'nda bağışlayacağız. İlk yarışmalarda da şehitlerimiz için Türk Bayrağı, açıp siyah bant taktık" dedi.







Anahtar Kelimeler:
Samsunödül
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876