Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

Büyükşehir'den bayram şenliği

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen Resim Sergisi ve Uçurtma Şenliği'nde soğuk havaya rağmen çocuklar, birbirinden güzel uçurtmalarla keyifli anlar yaşadı.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında "Çocuk Şehri Samsun" etkinliklerinde anaokulu öğrencileri için uçurtma şenliği düzenlendi. Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi Bahçesi'nde anaokulu öğrencileri için düzenlenen etkinlikte çocuklar önce uçurtmalarını boyadı ardından da uçurarak gökyüzünü sevdikleri renklerle süsledi.

“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kentimizde bu bayramın gerçek sahibi çocuklarımız ile birlikte büyük bir heyecan ve coşkuyla kutlamak için dolu dolu etkinlikler hazırladık” diyen Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ömer İdris Akdin, "Büyükşehir Belediyesi olarak bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı beş güne yayılan etkinlikler ile kutluyoruz. Bugünkü etkinliğimizi Büyükşehir Belediyesi Batıpark etkinlik alanında halkımızın geniş katılımıyla uçurtma şenliği olarak planlamıştık. Ancak olumsuz hava koşulları nedeniyle anaokulu çocuklarımızın katıldığı küçük çapta bir etkinlik olarak gerçekleştirdik. Uçurtma Şenliği'ni ileri bir tarihte halkımızın da katılacağı büyük bir program ile yeniden planlayacağız. Tüm etkinliklerde çocuklarımızın eğleneceği, güzel vakit geçireceği gösteriler ve aktiviteler olacak" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Samsun23 NisanBüyükşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.