Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner798

Canik Belediyesi Kışa Hazır
banner852

Canik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü,yurt genelinde başlayan olumsuz hava şartlarından Canik ilçesindeki vatandaşların etkilenmemesi için gerekli tedbirleri aldı. Yaz sezonunda yol açma, asfalt yol yapma, kaldırım çalışmaları gibi tüm yolları elden geçiren Canik Belediyesi kış şartlarında da çalışmalarını düzenli bir şekilde sürdürmek için gerekli olan çalışmaları yapıyor.Vatandaşların, kış şartlarında oluşabilecek olumsuzluklara karşı,günün her saatinde 444 55 90”nolu telefondan ilgili birimlere ulaşılabileceği belirtildi.

"Yaz-kış çalışmalarımızı sürdürüyoruz"

Canik halkının olumsuz kış şartlarından etkilenmemeleri için gerekli hazırlıkları yaptıklarını belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Yaz dönemi boyunca güzel hava şartlarında ilçemizde yol açma, asfalt yol yapma, yol iyileştirme, kaldırım çalışmalarımızı Büyükşehir Belediyemizle birlikte aralıksız sürdürdük. Bu anlamda hem Büyükşehir Belediyemize, hem de Belediye Fen İşleri Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Çalışmalarımıza aynı hızla kış aylarında da devam ediyoruz. 53 mahallemizin yollarında ulaşımın ve günlük yaşamın kış şartlarından doğabilecek olumsuzluklarına karşı, iş makinalarımızla teyakkuz halindeyiz.Vatandaşlarımızın herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmamaları için, Büyükşehir belediyemizle koordineli bir şekilde, iş bölümü yaparak çalışmalarımızı sürdürüyoruz.AFAD’dan gelen uyarı ve talepler de ekiplerimiz tarafından yerine getiriyor. Ana ulaşım yollarımızı, minibüs otobüs güzergâhları, sağlık ocakları ve diğer kurum binaları yolları önceliğimiz olacak. Kardan dolayı kapanabilecek yollarımızı açmak için ekiplerimiz gerekli olan tüm iş makinaları ile 24 saat hizmet verecek şekilde hazırlıklarınıtamamladı” diye konuştu. Başkan Sandıkçı,araç sürücülerinin de kış aylarında araçlarında mutlaka kış lastiği ve zincir bulundurmaları, kış şartlarına hazırlıklı olmaları tavsiyesinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876