Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Canik Belediyesi`den maaş promosyonu müjdesi

Canik Belediyesi ile Vakıfbank Sanayi Şubesi arasında yapılan maaş ödeme sözleşmesi imza töreni Canik Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşti.

Sözleşmeye Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ve Vakıfbank Sanayi Şubesi Müdürü Celaleddin Kurt imza attı. 3 yıllığına imzalan sözleşme gereği Canik Belediyesi çalışanlarının maaş ve promosyon ödemesi Vakıfbank Sanayi Şubesi tarafından yapılacak.

Canik Belediyesi ile Vakıfbank Sanayi Şubesi arasında yapılan maaş ödeme promosyon sözleşmesine ilişkin bilgi veren Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Öncelikle Vakıfbank Sanayi Şubesi ile imzaladığımız maaş protokolünün her iki kurum için hayırlı olmasını diliyorum. 5 bankayla görüşmelerimiz neticesinde yüksek teklifi veren Vakıfbank Sanayi şubesiyle 3 yıllığına maaş ödeme protokol sözleşmesini imzaladık.

Belediyemizde çalışan toplam 327 çalışanımızın (memur, kadrolu işçi ve taşeron işçi) tamamına eşit promosyon ödemesi yapılacak. Vakıfbank tarafından ödenecek maaş promosyonunun çalışanlarımızı ekonomik açıdan az da olsa rahatlatacağını düşünüyorum. Sağlıklı günlerde kullansınlar temennisiyle, imzalanan maaş ödemesi protokolünün tekrardan her iki kurum için hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.