Öne Çıkanlar KAFFED Genel Başkanı Yaşar Aslankaya Dayandı
banner798

Canik Belediyesinden Basına açıklama

SAMSUN VALİLİĞİ

İl Basın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne

Belediyemiz tarafından yıkımı yapılan Kuzey Yıldızı Mahallesinde bulunan eski cezaevi yıkımı ile ilgili kamuoyunda bazı asılsız haberlerin yayılması üzerine tarafımızdan açıklama yapılması gereği ortaya çıkmıştır.

Söz konusu cezaevi binası alanı belediyemize TOKİ başkanlığının karşılıklı anlaşması sonucunda kurumumuz tarafından yıktırılmıştır. Bina yıkım işleri belediyemiz ekipleri ve kısmi olarak da ihale edilerek yıkımı tamamlanmıştır.

Belediyemiz cezaevi alanındaki yıkımdan çıkan hurda malzemelerin muhtelif tarihlerde yasalara uygun şekilde belediye encümen kararı ile satışları gerçekleştirmiştir.

Habere konu olan 100 ton hurda satış ihalesi ile ilgili isteklilerin ihaleye girememesi veya şartname verilmemesi gibi bir durum söz konusu değildir.

Kamuoyu Yanıltmaya Yönelik Diğer Tüm İddialar Asılsızdır.

Ahmet Haşim BAKİ Başkan Vekili

*Elektronik İmzalanmıştır.

Anahtar Kelimeler:
CanikBasına Açıklama
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.