Öne Çıkanlar Samsun master
banner867

Canik Ekipleri Her Yerde
banner852

İBADETHANELERE DEZENFEKTAN VE TEMİZLİK

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı pandemi ile mücadele noktasında büyük bir çabayla devam ettiğini belirterek, “ Canikli vatandaşlarımızı bu illetten uzak tutmak için her şeyi yapıyoruz. Denetimlerimiz, uyarılarımız ve temizlik çalışmalarımızı ara vermeden devam ettiriyoruz. Vatandaşlarımızın aktif kullanımında olan her yerde ilgili birimimiz önlemlerini alıyor. Halkımız verdiğimiz mücadeleyi görüyor ve onlarda kurallara riayet ederek bize destek olmaya çalışıyor. El birliğiyle son vaka görülüne kadar ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu

AŞI BİZE UMUT OLUYOR

Uzun zamandır salgın ile top yekün adeta bir savaş verildiğini ifade eden Sandıkçı, “ Asla umutsuzluğa kapılmadık. Ve asla bize ne olur diye düşünmeden mücadelemize devam ettik. Olağanüstü çabalarından dolayı mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Aylardır süren çabalarımızın sonuca ulaşması için aşı bize umut oluyor. Halkımızın hizmetine girdiği andan itibaren biraz daha güçlü olacağız. Ancak o güne henüz zaman var. Bu illetin ihmale ve rehavete gelmediğini artık hepimiz gördük. Tek hedefimiz daha fazla can kaybı olmamasıdır” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876