Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner867

Canik Kadın Basketbol Takımına Sponsor
banner852

Başkan Zafer Şimşek Teşekkür Etti 
AmericanLIFE kurucu ortağı Sedat Uygun’a teşekkürlerini ileten Başkan Zafer Şimşek, takımın formasında isminin yer alacağı kurumun kendilerine büyük katkısı olacağına değindi . Kulübün, kadınlar basketbol süper ligindeki  tek ilçe takımı olduğunun altını çizdi. Basın ve iş insanlarının desteğini beklediğini belirterek sözü Sedat Uygun’a verdi . 

Sadece Maddi Değil Manevi Destek De Olacağız 


Basın mensuplarına teşekkür ile  sözlerine başlayan AmericanLIFE kurucu ortağı Sedat Uygun ‘’Kurumumuz öğrencileri ile maçlara gideceğiz , Kayseri , İzmit, Kayseri, Çankaya yada İstanbul takımları ile oynanacak deplasmanlarda da orada bulunan AmericanLIFE ailesi olarak maçlarda hazır olacağız . Maddi destek değil manevi destek de olacağız ‘’dedi . 


Samsunspor da, Yabpa da, Canik de Bizim Takımımız 


 ‘’ Sporla ilgilenenler bilir ki, bir ligden düşmesi kolay fakat orada kalması hele ki düştüğünüzde çıkması zordur. Kulübümüz Samsun Canik kadın basketbol takımımız, süper ligde  bunu bu zamana kadar kendi imkanları ile başarmıştır. Zamanında birilerinin dediği yanlış kelimeler yüzünden tüm Canik camiasına negatifi yüklemek haksızlıktır . Samsunspor bizim sevdamız . Yabpa Kadın futbol takımımızla da gurur duyuyoruz . Kadıköyden ,Türktelekomspor’a amatör takımlarımızda da dahil ayırt etmeden hepsinin başarısıyla nasıl gurur duyuyorsak aynı şekilde sahip çıkmalıyız . Buradan iş insanı arkadaşlarıma seslenmek istiyorum . Canik Basketbol takımı Süper Ligdeki tek takımımız ve biz sahip çıkmalıyız . 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876