Öne Çıkanlar Veysel Eroğlu Çanakkale
banner867

Canik Orman Okulunda Eğitimler Başlıyor
banner852

Canik Belediyesi tarafından Canik Milli Eğitim Müdürlüğüne devredilen Orman Okulu eğiticilerin eğitimi tamamlanarak faaliyete hazır hale geldi.

Mevcutta virane halde bulunan Gürgenyatak İlkokulunun restore edilip yeni alanlar eklenmesiyle hayır sever iş insanı Sezai Erol tarafından yapımı tamamlanan Orman Okulunun geçtiğimiz günlerde Canik Belediyesine devri gerçekleşmişti.

Canik Belediyesi tarafından tahsis işlemleri tamamlanarak eğitime hazır hale getirilen Orman Okulunun Milli Eğitim Müdürlüğüne devri gerçekleştirildi.

Sıfır atık, çevre bilgisi, biyomimikri, oryantiring, ekolojik okur yazarlık, küresel iklim değişikliği, okçuluk, temel tarım eğitimi, hayvan bakımı ve besleme, interaktif matematik eğitimi, temel bilimler, doğa koleksiyonculuğu, sportif tırmanış, temel spor eğitimi modüllerinde eğitim içeriklerinitamamlayan Canik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Orman Okulunun idari ve eğitim işlerinin yürütülmesinden sorumlu olacak.

Tüm Türkiye’ye örnek olan bir projenin mimarı olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek sözlerine başlayan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı; “ Esas iş artık bundan sonrasında. Biz üzerimize düşeni tam anlamıyla yerine getirerek Okulumuzun devrini işin uzmanı olan Milli Eğitim Müdürlüğüne gerçekleştirdik. Bundan sonrası için artık eğitim neferleri fedakarlık gösterecek. Bu alandaki eğitimin de Türkiye’ye örnek olacağına inanıyorum. Bu manada Canik İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Uzunlar ve ekibine güvenim sonsuz. Canik Orman Okulumuz inşAllah tüm Türkiye’de marka olacaktır.” diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, şube müdürleri ve Canik ilçesindeki tüm Okul müdürlerinin katıldığı program devir teslim tutanağının imzalanmasının ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876