Öne Çıkanlar şehit istanbul
banner797

Canik'ten 10 sporcu TOHM'a seçildi

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Boks Federasyonu'nun ortaklaşa hazırladıkları proje kapsamında 2020 Olimpiyat Oyunlarına hazırlık çalışmaları kapsamında oluşturulan Türkiye Olimpiyatlara Hazırlık Merkezi (TOHM)'ne samsun Canik Belediye Spor Kulübü'nden 10 sporcu birden seçildi. Yaklaşık 2,5 yıldır judo faaliyetlerinde bulunan kulübün 10 sporcusu Samsun ve Trabzon TOHM'da olimpiyatlara hazırlanacak.

10 SPORCU OLİMPİYATLARA HAZIRLANACAK

Kulüp bünyesinde bulunan başarılı judocular Emir Özen, Yunus Emre Acıgöl, Mustafa Gönül, Uğur Demircan, Doğan Tosun, Ecem Sonay Birinci, Dilara Nur Topçu, Elçin Fener, Betül Ravza Tekcan'ın antrenörleri Barış Özen de, 10 sporcusunu TOHM'a vermenin onurunu yaşıyor. Spora ve sporcuya verdiği destekle bilinen Canik Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Osman Genç, "Kulübümüz bünyesinde olan dört sporcumuzun geleceğin Milli Takımına seçilmesi ve 2020 Olimpiyat Oyunlarında Samsun'u temsil edecek olmaları bizleri mutlu etmiştir" dedi.

DOĞRU YATIRIMLARIN SONUCU

Canik Belediyesi'nin sporda artık marka olduğuna dikkat çeken Başkan Genç, "Gençlik ve Spor Bakanlığı, Boks Federasyonu ile Milli Eğitim Bakanlığının yürüttüğü bu proje kapsamında gelecek nesilleri sahiplenmesi ve proje kapsamında Samsun Canik Belediye Spor Kulübünün başarılı 10 sporcusunun yer alması sportif alanda doğru yatırımlar yaptığımızı gösteriyor" diye konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.