Öne Çıkanlar bafra hamit kılıç
banner867

Canik'ten, kapalı esnafa uzanan el
banner852

Canik Belediyesi'den, tüm Dünya'yı etkisi altına alan koronavirüs salgınından dolayı kepenk kapatan ilçe esnafına yardım eli...

Canik'ten, kapalı esnafa uzanan el

Başkan Sandıkçı, "Birlik, beraberlik, kardeşlik içerisinde, zor günler geçiren her insanlarımıza, destek olalım, paylaşım içinde olalım"

Canik Belediyesi koronavirüs salgınının önlenmesi amacıyla evlerinde kalan, kronik rahatsızlığı olan ve 65 yaş üstü vatandaşlara yardımlarını ulaştırırken, tedbirler kapsamında dükkanlarını kapatmak zorunda kalan ilçe genelindeki işletme sahiplerine ve yanlarında çalışanlara yardım etmek için yeni bir çalışma başlattı.

Belediye yetkililerince, ilçe genelinde salgından dolayı kepenk kapatmak zorunda kalan işletme sahipleri tek tek aranarak, ihtiyacı olanlara gıda destek paketleri, sosyal yardım ekiplerince ulaştırılıyor.

Bu zor günlerin birlik, beraberlik ve dayanışma içinde aşılacağını belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, "Dünya'da ölümlere neden olan bu salgın hastalığın yayılmasını önlemek için devletimiz tüm tedbirleri alıyor. Kronik rahatsızlığı olanlara ve 65 yaş üstü vatandaşlarımıza yardımlarımızı ulaştırırken, tedbirler kapsamında kepenk kapatmak zorunda kalan işletme sahiplerine ve yanlarında çalıştırdıkları işcilerine yönelik bir çalışma içine girdik. İlgili personellerimiz işletme sahiplerini tek tek arayarak, ihtiyacı olanlara gıda destek paketlerini ulaştırıyor.

"Biz Bize Yeteriz Türkiyem"

Sayın Cumhurbaşkanımızın milli dayanışma kampanyası olarak başlattığı "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına birey olarak, kurum olarak desteklerimizi sürdürüyoruz diyen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, "Cumhurbaşkanımızın bu çağrısına katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Birlik, beraberlik, kardeşlik içerisinde, yakınlarımızdaki ihtiyaç sahiplerine desteklerimizi sürdürmeliyiz. Peygamber Efendimiz, 'Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir' diyerek komşuluğa verdiği önemi ortaya koymaktadır. Gücü yeten herkesi, bu zor zamanlarda, zorluk çeken, sıkıntı yaşayan her kim varsa onlara destek olmaya, başlattığımız bu kampanyaya katılım sağlamaya davet ediyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876