Öne Çıkanlar Veysel Eroğlu Çanakkale
banner798

Canik’te çocuklar çok şendi
banner852

ÇOCUKLARIN MUTLULUK ÇIĞLIKLARI

Pandemiyle mücadele kapsamında sokağa çıkmaları kısıtlanan 0-14 yaş aralığındaki çocuklar bugün 11.00 ile 15.00 saatleri arası yasağın kalkmasıyla birlikte yaklaşık 40 gün aradan sonra sokaklara çıktı. Anne ve babalarının gözetiminde sokaklara, parklara koşan çocukların mutlulukları görülmeye değerdi. Kısıtlıda olsa serbest kalmanın sevinciyle mutluluk çığlıkları atan çocuklar sokaklarda, parklarda oynadı, eğlendi, bisiklete bindi, arkadaşlarıyla tekrardan buluşmanın sevincini yaşayarak bu 4 saatlik zaman diliminde hoşça vakit geçirdiler.

ÇOCUKLARA MASKE DAĞITTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı kontrollü sosyal hayat takvimi kapsamında Adnan Menderes Demokrasi Meydanına gelen çocukların sevinçlerine ortak olan Canik Belediye Başkan İbrahim Sandıkçı maskesi olmayan çocuklara maske dağıttı.

MUTLU GÜNLER ÇOK YAKINDA

Çocuklarla birlikte sohbet eden Başkan Sandıkçı, çocuklara, çok yakın zamanda mutlu sağlıklı günlere kavuşacaklarını anlattı. Henüz salgın riskinden kurtulmuş değiliz diyen başkan Sandıkçı, “Salgın riski ortadan kalkana kadar devletimizin belirttiği kurallara uymaya devam edeceğiz. Biliyorum evlerinizde kalarak sıkılıyorsunuz. Sokaklara çıkıp koşup oynamak istiyorsunuz. Ama sağlığınız için, ülkemizin geleceği için biraz daha sabır göstererek mutlu sağlıklı günlere kavuşup tekrar sokaklarda parklarda oynamaya devam edeceksiniz diyerek çocuklara uyarılarda bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876