Öne Çıkanlar istanbul Hasan Tosgar
banner798

Canik`te ihtiyaç sahiplerine 800 çuval patates

Samsunlu genç işadamı Ali Erdoğan örnek olacak bir davranışa imza attı. Canik Balık Manav’ın sahibi Ali Erdoğan, dün 500 çuval patates getirerek tamamını ihtiyaç sahiplerine ücretsiz olarak dağıttı. Daha önce de 300 çuval patatesi yine ücretsiz olarak dağıtan Erdoğan’ın bu hareketi pandemi döneminde tüm iş adamlarına da örnek oldu.

‘ZOR GÜNLERDEN GEÇİYORUZ’
Tüm dünya ülkelerinde olduğu gibi ülkemizin de zor günlerden geçtiğine dikkat çeken Ali Erdoğan, ‘’Pandemiden dolayı birçok vatandaşımız işsiz kaldı. Evine ekmek götürmekte zorluk çeken vatandaşlarımız var. Bizler de bu dönemde ne yapabiliriz diye düşündük. 800 çuval patates aldık. 300 çuvalını 2 hafta önce, 500 çuvalını ise dün ihtiyaç sahiplerine ücretsiz olarak dağıttık. Samsundaki tüm işadamlarına çağrımızdır. Gün birlik olma, kardeşlerimize sahip çıkma günüdür. Hep beraber bu zor günlerin üstesinden gelebiliriz’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.