Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner867

Canik’te Korona Virüsü Riskine Karşı Önlem
banner852

Bütün tesislerimiz dezenfekte edildi

Tüm Dünya’nın gündemi haline gelen korona virüsüyle ilgili ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Dünya Sağlık Örgütü tarafından küresel salgın olarak nitelendirilen, yeni tip korona virüssalgınıyla ilgili Sağlık Bakanlığı’mız başarılı ve örnek bir çalışma gerçekleştirdi. Öncelikle Sağlık Bakanlığı’mıza bu başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Ülkemizde çok görülmese de bizlerde virüse karşı gerekli önlemleri almak durumundayız. Belediye olarak ilçemizde başlattığımız acil eylem planları ile birlikte göreve geldiğimizde ‘Sokağım Evim Kadar Temiz Olsun’ projemizle mahallelerimizde detaylı temizlik çalışmalarımız ve halkımızı bilgilendirmeçalışmalarımız aralıksız devam etmekte.Belediyemize ait bütün tesislerimizde ve Belediye binamız içerisindeki yoğun olarak kullanılan alanlarda, birimlerimizde, koridorlarımızda, merdivenlerde, tuvaletlerde personellerimizin yanı sıra, iş ve işlemleri için tesislerimize ve belediyemize gelen vatandaşlarımızın sağlığı için korona virüsü riskine karşı detaylı temizlik ve dezenfekte çalışması Temizlik İşleri Müdürlüğü’müz ekiplerince yapılıyor. Öncelikli görevimiz halkımızın ve çalışanlarımızın sağlığını tehdit edebilecek önlemleri almak. Bunun için gerekli çalışmaları titizlikle yapıyoruz.”

Virüs riskine karşı kişisel önlemlerimizi de almalıyız

Virüsün özellikle yaşlı ve bağışıklığı düşük kişiler için tehlike oluşturduğunu söyleyen Başkan Sandıkçı, “Bizler kişisel olarak yapmamız gerekenleri yaparak gerekli önlemleri alalım.Sağlık Bakanlığı’mızın uyarılarına, İl ve İlçe Sağlık Müdürlüğü’müzün uyarılarına dikkat edelim. Yurt dışından gelen yakınlarımız varsa gerekli sağlık taramalarını yaptırarak 14 gün kuralına uyalım. Çalışma ortamlarını sık sık havalandıralım. Ellerimizi sık sık yıkayalım. Acil ihtiyaç olmadıkça alış-veriş merkezi gibi kalabalık ortamlardan uzak durmaya çalışalım. Bağışıklığımızı güçlendirmek için beslenmemize dikkat edelim” diyerek uyarılarda da bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876