Öne Çıkanlar erdoğan şehit
banner798

Çarşamba Halkı Hukuka Müdahaleye Destek Vermedi

Samsun’un Çarşamba ilçesine bağlı Eğercili mahallesinde kurulmakta olan Biyokütle Enerji Santrali’nde (BES) bilirkişi heyetinin bugün yaptığı keşif ve tespite gösteri yaparak müdahale etmek isteyenlere halk destek vermedi.

Danıştay 6. Dairesi’nin bundan önceki bilirkişi raporunu yeterli bulmaması nedeniyle yeniden oluşturulan heyet üyeleri keşif ve tespit yapmak için geldikleri santralin girişinde SAMÇEP önderliğinde bir araya gelen bölücü gruplardan da kişilerin aralarında bulunduğu, mahkeme ile elde edemedikleri haksız kararı sokak gösterileri ile alma peşine düşen 30 kişinin etki altına almak için yaptıkları protesto ile karşılaştılar

Ayvacık ve Terme Ziraat Odaları Başkanları’nın da aralarında bulunduğu grubun adeta hukuki bir sürece müdahale etmek için yaptıkları gösterinin başta Çarşamba halkı olmak üzere yöredeki vatandaşlardan yok denecek kadar az ilgi gördüğü bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.