Öne Çıkanlar şehit istanbul
banner798

Çarşamba'ya 5 milyon liralık altyapı yatırımı

SASKİ'den yapılan açıklamaya göre, Genel Müdür Kamil Demircioğlu, Çarşamba ilçesi Dikbıyık bölgesinin altyapı sorununu çözmeye kararlı olduklarını belirtti.

Dikbıyık bölgesindeki muhtelif çaplarda kanalizasyon ve yağmur suyu yapım işi projesinin 5 milyon liraya mal olacağını dile getiren Demircioğlu, "Projeye 10 gün önce başladık. Proje kapsamında 8 kilometre kanalizasyon ve 4 kilometre de yağmur suyu olmak üzere toplam 12 kilometre altyapı hattı yapılacak. Bu büyük projenin, 1 yıl içinde tamamlanması hedefleniyor." açıklamasında bulundu.

Demircioğlu, başlatılan hamlenin Dikbıyık bölgesine şimdiye kadar yapılan en büyük altyapı yatırımlarından biri olduğunu belirterek, "İlçelerdeki altyapı sorununu çözmek için, elimizi taşın altına koyduk. Bunun için ne gerekiyorsa yapmaya kararlıyız." ifadesini kullandı.

Öte yandan, SASKİ Genel Müdürlüğü Atıksu Arıtma Dairesi Başkan Vekili ve Kanalizasyon Etüt Proje ve Yapım Şube Müdürü Nihat Mıhçı ile Çarşamba Bölgesi Sorumlusu ve Proje Kontrolörü Çevre Mühendisi Ufuk Demircioğlu, proje inşaat sahasında incelemelerde bulunarak, yüklenici firma yetkililerinden, çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.