Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner797

Cemil Deveci ilk ziyaretini İYİ parti'ye yaptı
banner852
CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Cemil Deveci ilk ziyaretini İYİ Parti ilçe başkanlığına yaptı

CHP Atakum belediye başkan adayı cemil deveci chp atakum ilçe örgütüyle birlikte iyi parti ilçe teşkilatına ziyarette bulundu.

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen görüşmede seçimdeki iş birliği konuşuldu.

Her iki örgütün birlikteliğinin önemi gündeme getirildi.İlçe başkanlarının verdiği birliktelik mesajlarının ardından söz alan CHP ATAKUM belediye başkan adayı AV. Cemil DEVECİ : '' Son 5 yıldır Atakumun iyi yönetilmiyor , referandum sürecinde nasıl birlikte hareket ettiysek şimdide aynı birlikteliği devam ettirerek başaracağız. Şeffaf belediyecilik anlayışıyla yönetilen bir belediye olacağız. Yapılan her işin , harcanan her paranın Her kuruşunun hesabını atakum halkına vereceğiz.Atakumda birlikte çalışacağız , birlikte kazancağız , birlikte yöneteceğiz.'' dedi.



Anahtar Kelimeler:
Cemil Deveci
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876