Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

CHP'den Su Zammı İçin İmza Kampanyası

CHP'den Su Zammının Geri Alınması İçin İmza Kampanyası

"Su haktır, Belediye Ticarethane Değildir!.."


CHP İlkadım İlçe ve İl Yönetim Kurulu, Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin yapmış olduğu su zamlarının geri alınması için İmza kampanyası başlattı.

AKP’Lİ BAŞKANLARIN KÖTÜ YÖNETİMİ SASKİ VE SAMULAŞ’I ZARAR ETTİRDİ
Kampanya öncesinde bir açıklama yapan CHP İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel," AKP'li Başkanlar tarafından yönetilen Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin, iştirakleri olan şirketler SAMULAŞ ve SASKİ Son yıllarda kötü yönetilme, yanlış yatırımlar  ve usülsüz harcamalar nedeniyle zarar ettirilmiş, korkunç boyutlarda borçlandırılmıştır.

Son seçilen AKP'li Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın  Mustafa Demir'e rağmen AKP Genel Merkezi tarafından atanmış bürokratlar ve Sayın Mustafa Demir, sanki SASKİ'nin zararının Sorumlusu Samsun halkıymış gibi faturayı Samsun halkına ödetirek istiyor. Biz CHP İlkadım İlçe Örgütü olarak Sayın Başkanın bir an önce bu hatalı kararından vaz geçmesini istiyoruz." dedi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TİCARETHANE DEĞİLDİR

Suyun bir yaşam hakkı olduğunu ifade eden Fatih Türkel, "Samsunu ekmeğini yememiş, suyunu içmemiş bürokratlar ve Mustafa Demir  Belediyeyi bir şirket gibi görmekte, şirket anlayışıyla yönetmektedir. Su haktır; Su yaşamdır, Büyükşehir belediyesi ticarethane değildir. Sayın başkan ve yönetimi bu kararından vazgeçene kadar İlkadım'ın Her bölgesi bizim için mücadele alanıdır. Su zammının geri alınması için İmza Kampanyası başlattık.

Bu Kampanya Bugünden itibaren 3 gün gazi Müzesi önünde daha sonra çeşitli platformlarda zam geri alınıncaya kadar devam edecektir. İmza kampanyası ile başlayan eylemlerimiz Samsunluların en doğal hakkı olan ucuz su kullanma hakkına kavuşana kadar  devam edecektir. Tüm Samsunluları suyuna ekmeğine sahip çıkmaya davet ediyoruz." diye konuştu.

                                                                                                                            
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.