Öne Çıkanlar Veysel Eroğlu Çanakkale
banner867

CHP İl Başkanı Fatih Türkel'den Mustafa Demir'e Açık Çağrı
banner852

Mustafa Demir e Açık Çağrı:

Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı ; Samsun'un markası Samsunspor un tesisleri ile ilgili gene siyasetçi pişkinliği ile top çevirdiniz.

Önce meclis dediniz CHP grubu olarak getirdik, bakanlık dediniz, şimdi yıkacağım diyorsunuz .

Oralar 1milyon 350 bin Samsun halkının ortak alanı diyerek demogoji yapıyor, sizi eleştirenlere de hakaret ediyorsunuz.

Sayın başkan :

Samsunspor tesislerinin bulunduğu yer babanızın malı değil.Lakin bilin ki Samsunspor bu şehrin evlatlarına babalarından mirastır.

SORUYORUZ..

Sahil Şeridinde Bulunan.

Kültür parkı yıkarak otopark yapıyorsunuz.Gene opera binasının yanındaki parka başka yer yokmuş gibi ucube çağrı merkezi yapıyorsunuz. Yıkacak mısınız.

Atakum halkının malı, Yalı kafeyi gasp ettiniz.Millet bahçesi yapacağız dediniz 6000 M2 İnşaat yapacaksınız Vaz geçecekmisiniz.

Engelli Oyunları için yapılan, İlktidarınız döneminde Gene 1milyon 350 bin Samsun lunun ortak sahiline yapılmış.Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu, Bowling Salonu, Buz Pateni Salonu, İlkadım Okçuluk Tesisinin yanı sıra golf sahası da bulunuyor onları da yıkacak mısınız.

Ayrıca Baruthane mevkiinde iktidarınız döneminde kıyı kenar çizgisinde bulunan usulsüz ruhsat verdiğiniz 3 paraya hülle ile kotarılan 120 metre yüksekliğinde ki otel de 1milyon 350 bin kişinin ortak alanı sahil şeridine yapıldı ,orayı da sahile katmaya,yıkmaya gücünüz yetecek mi.

Yetmeyecek...

Samsun halkı saf değil sayın Demir .Kongreler de tribünlerde boy göstermekle Samsunsporlu olunmaz .Bedeni Samsun da Ruhu başka şehirde Samsun lu olunmaz.

Size biz artık yapmayın demekten bıktık.

Sizi Samsun vicdanına havale ediyoruz.

Ya Samsun halkının başkanı olun yada istifa edin.#mustafademiristifa

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876