Öne Çıkanlar Samsun master
banner798

CHP İl Başkanı Fatih Türkel Esnafın iflahı kesildi
banner852

Cumhuriyet Halk partisi Samsun İl başkanı sayın Fatih Türkel açıklanancovid 19 mücadele tedbirleri ile ilgili. Esnafın iflahı kesildi artık nefes alamıyor açıklanan son Tekbirlerle hükümete, hizmetler sektöründe çalışan esnaf kalmayacak yüzde doksanı batacak salgının sadece esnafa kısıtlama getirecek önlenemeyeceğinine zaman göreceksiniz. Dedi.

Covid-19 salgınının başladığı mart ayı itibariyle Kahveci esnafının iflas ettiğini söyleyen Türkel servis esnafı kantinci esnafı kırtasiyeler, dolmuşçu esnafı çöktü. Açıklanan yeni uygulamaları ile özellikle lokanta ve restoranlar kapanırken bu işletmelerde çalışan personel işletme sahipleri işletmelerin kirası ile geçilen mal sahipleri evlerine nasıl ekmek götürecek dedi. Binlerce işçi çalıştıran fabrikalarda ,AVMlerde kamu kurumlarında Covit yok sadece esnafımıza virüs var. Geçtiğimiz günlerde gene esnafla ilgili bir yapılandırma paketi açıklandı lakin esnaf daha önceki çektiği kredileri bile ödeyemezken dükkanı ve kepengi kapalıyken evine ekmek götürme mücadelesi verirken eski borçlarını ödeyemez ken yeniden borç ve vergi yapılandırmasının esnafımıza kesinlikle bir katkısı yoktur.

Samsun'daki esnafımız feryat ediyor lütfen duyun AK Parti milletvekilleri Samsun'daki esnaf odalarımız feryat ediyor lütfen duyun şehri ve ülkeyi yönetenler yara kangren olmuş Siz pansuman öneriyorsunuz bu yaranın acilen antibiyotikle tedaviye ihtiyacı var Bu yaranın tedavisinin tek yolu geçici pansumanlar değil kesin çare olacak çözümlerdir.

Bize göre aç kapa uygulamaları ile Türkiye virüsle mücadelede başarılı olamaz.

Bize göre iktidar pandemi sürecinde savruluyor.

Acilen Türkiye de ve Samsun da işçinin esnafın giderleri karşılanarak 21 gün süre ile tam olarak eve kapanmalıdır.

Esnaf Odalar Birliği..

Özellikle lokanta ve restoranlar kapanırken kirasını ve çalışan işçisinin maaşını nasıl ödeyeceğini soran Güler, "Zorda kalan esnaf mecburen işçi çıkartmak zorunda kalacak. Nisan ayında kısıtlama kapsamında iş yerleri kapanırken vergi, Bağ Kur ve SSK borçları da ötelendi. Ayrıca devlet kamu bankaları aracılığıyla esnafa 25 Bin TL'lik destek kredileri verdi. Şimdi ötelenen borçların ve alınan kredilerin ödemeleri geldi. Fakat esnaf tekrardan kısıtlama kapsamında kepenk kapatıyor. İş yapamayan esnaf hangi borcunu hangi parayla ödeyecek?" DİYOR…

Kahveciler Odası

Eğer destek verilmezse, esnafımızı ve ailelerini COVİD 19 değil, açlık ve yoksulluk öldürecek." Diyor..

İktidar ve Ak parti Millet Vekillerine Soruyoruz Biz Böyle Bir Samsun da Yaşıyoruz YA SİZ..

DİYE SORDU…

CHP SAMSUN İL BAŞKANI

Fatih TÜRKEL

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876