Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner797

CHP İl Başkanı Kundak`dan Basın Açıklaması

3 Şubat 2020 Pazartesi günü, 18 milyon öğrencimiz ile 1 milyonu aşkın öğretmenimiz ikinci yarıyıl eğitim öğretim dönemine başlayacak. Gelecek umudumuz sevgili çocuklarımıza ve değerli öğretmenlerimize başarılar diliyorum; yolları açık olsun.

Öğrenci, öğretmen ve velilerimiz bir yandan okulların açılmasının heyecanını yaşarken, diğer yandan da büyük bir tedirginlik yaşıyor. 41 vatandaşımızın hayatını kaybettiği Elazığ ve Malatya depremleri, yeniden deprem gerçeğiyle yüzleşmemizi ve hasarlı okullarımızı gündeme getirdi.

Büyük Marmara Depremi üzerinden 20 yıl geçmesine rağmen hasarlı okulların yenilenmemesi, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın canlarının ne kadar ucuz görüldüğünün kanıtıdır.

Öncelikle riskli bölgelerden başlanarak okullarımız güvenli hale getirilmeli, çocuklarımıza okullarda deprem bilinci verilmelidir.

Tekrar büyük acıların yaşanmayacağı, aydınlık günler dileğiyle tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum. 01.02.2020

Dr. Mehmet KUNDAK

CHP Samsun İl Başkanı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.