Öne Çıkanlar Futbol müsabakası Tanju Özcan
banner798

CHP İL Başkanlığı Acarcık`ta Broşür dağıttı

CHP il başkanı Fatih Türkel ve Yönetim kurulu üyeleri Asarcık İlçe yönetimi ile birlikte Asarcık'ta Korona virüsü ile ilgili bilgilendirme broşürü dağıtıldı.

Vatandaşla ve esnafla sohbet edip görüş aliş verişinde bulundu. Yaptigi açıklamada Fatih Türkel Asarcıkta ticaret durma noktasına gelmiş hükümet bir an önce kesin sonuç verecek tedbirler almak zorunda. Aksi taktirde Hergün vaka sayıları artıyor. insanlar büyük bir tedirginlik içinde Zaman geçmeden. Kesin çözüm getirecek önlemlerin alınması gerekiyor dedi.

Hükümetin evde kal döneminden ekonomik tedbirleri alarak Evde tut. Modeline acilen geçmesi lazım biran önce sokağa çıkma yasağı tedbirini uygulamaya sokması lazım dedi.

Bu sorunu “Evde Kal Türkiye” gibi kampanyalarla; vatandaşlarımızın kendi irade ve inisiyatiflerine bırakarak ve ayrıca vatandaşlara iş ve gelir güvencesi sağlamadan kendi kaderlerine terk ederek çözmek mümkün değildir.

CHP İL BAŞKANI

Fatih TÜRKEL

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.