Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner797

CHP İl Başkanlığının Bayramlaşma Proğramı

 Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, Tekkeköy, Canik, İlkadım be Atakum İlçelerinde CHP teşkilatlarının düzenlediği bayramlaşma törenlerine, CHP Samsun Milletvekilleri Kemal Zeybek ve Hayati Tekin'le birlikte katıldı.

Vatandaşlarla ve partililerle bayramlaşan Tufan Akcagöz, son dönemde ülkede cereyan eden gelişmelere de değindi. Türkiye'de yargı bağımsızlığının kalmadığını dile getiren Akcagöz, "Danıştay Başkanı bile siyasete bulaşmış vaziyette. Arada sırada iki kelam ediyorlar. İçinde, Cumhuriyet Halk Partisi'ne düşmanlık var. Oysaki yargıdan beklenilen, tarafsız olmasıdır. Bizimkisi beklentiden ibaret. Yüksek yargı, çay toplamakta mahir. Kızı sarayın kadrosunda, damadı ise sarayı yapan şirkette çalışan Danıştay başkanı, yargı hiç bu kadar bağımsız olmamıştı diyebiliyor. Komedi filmi gibi. Danıştay başkanının nasıl seçildiğini, seçilebilmesi için diğer adayın nasıl çekilmeye zorlandığını 17/25 telefon tapelerinden biliyoruz. Unutacak değiliz. Yargının bağımsız olduğu bir yerde, Danıştay başkanı böyle bir açıklama yapmaya ihtiyaç duymaz. Herkes her şeyin farkında. AKP Genel Başkanı ile çay toplamaya gittikleri gibi, madem öyle Adalet kurultayımıza da katılsalardı. "dedi.

Cumhuriyetin, tahrip edile edile bu günlere gelindiğini söyleyen Tufan Akcagöz, en büyük tahribat da 16 Nisan'da yaşandı dedi. 16 Nisan referandumunun, bir hukuk cinayeti ile sonuçlandığını dile getiren Akcagöz, " 16 Nisan'da, YSK eliyle hukuk dışılık, sözde meşru hale getirildi. Böyle bir ortamda gemi azıya alan bir kısım medya cambazı, yeni bir Cumhuriyet kurduklarını söylüyorlar. Yeni bir devlet kırmak için, diğerini yıkmak gerekir. Atatürk Cumhuriyetini yıkmaya kimsenin gücü yetmez. Gerekirse ölürüz, yine de Cumhuriyetimizin kılına dokundurtmayız. Bu düşmanlık, şimdi adeta bir hastalık halini almış durumda. Hukuk dışılıklar, vakayı adiyeden oldu. Yediden yetmişe millet, adalet diye haykırıyor. Ekonomi berbat. Romanya'dan ithal ettiğimiz sığırları beslemek için, Bulgaristan'dan saman satın alıyoruz. Vah benim güzel ülkem. Ülkenin geldiği durum budur. Ülkeyi bu açmazdan kurtaracak olan, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarıdır. " diye konuştu.

Partililerle bayramlaşan Tufan Akcagöz, esnafın da bayramını kutladı ve vatandaşlarla bir süre sohbet etti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.