Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Chp İl Kadın Kollarından Anlamlı Program

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Kadın Kolları İl Başkanlığının 10 Kasım günü dolayısıyla hazırlamış olduğu anma programında duygu dolu anlar yaşandı.

CHP İl Başkanı Fatih TÜRKEL, CHP İlkadım İlçe Başkanı Metin TELATAR, CHP Atakum İlçe Başkanı Turgay ÖZÇELİK, CHP Atakum İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine KANDEMİR, İlkadım İlçe Kadın Kolları Başkanı Suna CEYLAN ve İl-İlçe Gençlik Kollarının katılımıyla gerçekleştirilen programda okunan şiirler ardından orotoryo gösterisi izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

CHP Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Nazan GÜNEYSU " Aramızdan ayrılışının 82. yılında yalnızca Türk Ulusu değil, Dünya Ulusları tarafından da sevgi ve saygı gören Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü birkez daha sevgi ve saygıyla anıyoruz" diye konuştu.

CHP SAMSUN İL KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI

10 KASIM 2020

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.