Öne Çıkanlar Samsun master
banner797

CHP'li Kemal Bütüner gözaltına alındı
banner852

31 Mart yerel seçimlerinde CHP’den Bafra Belediye Başkan Adayı olan Veteriner Hekim Kemal Bütüner’in, 15 Temmuz FETÖ hain darbe girişiminin 3’ncü yıldönümünde sosyal medya hesabından skandal bir paylaşıma imza attı.

SKANDAL PAYLAŞIM

Paylaşımında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ‘diplomasız bir kişi’, 15 Temmuz’a da ‘masal’ diyen Kemal Bütüner, Türk milletine de hakaret etti. Kişisel facebook sosyal medya hesabından, “İlkokul mezunuyla diploması bile olmayan bir kişinin uydurduğu 15 Temmuz masalına inananlar gidin başka yerde oynayın” diye yazan Kemal Bütüner’e, Bafralılar yorumlarla tepki gösterdi.

Diğer yandan CHP’li Kemal Bütüner’in paylaşımını yüzlerce kişi beğenirken, emojilerle desteklediler.

CHP’den Bafra Belediye Başkan adayı olan Veteriner Hekim Kemal Bütüner,Bugün Gözaltına alındı.Bütüner yarın sabah Emniyette ki işlemlerin ardından  mahkemeye sevk edilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876