Öne Çıkanlar erdoğan şehit
banner798

CHP Samsun'dan kenetlenme çağrısı

Değerli Samsun’lular;

Milli mücadelenin ilk kıvılcımının çakıldığı millet olmanın ilk adımının atıldığı günün 102nci yılını büyük bir gururla kutladığımız bu günlerde haykırıyoruz ki Samsun; milli birliğin uyanışın, şahlanışın şehridir. Hiç kuşku yok ki şehrimiz Samsun’un tüm siyasi hesaplardan, bireysel beklentilerden ziyade ülkemizin hangi şehrinden gelirsek gelelim doyduğumuz, çocuklarımızı büyüttüğümüz, mutlu ve umutlu bir şekilde yaşadığımız şehirdir. Samsun’un en büyük ve onurlu markası Atatürk armalı Samsunspor’umuzdur.

Samsunspor sadece bir kulüp değil bir imajdır, şehrimizin markasıdır, Samsun’un dünyaya açılacak yüzüdür. Samsunspor bu şehrin bütün kutuplaşmalarını ortadan kaldıracak Samsun’un çimentosunu oluşturan birleştirici gücüdür. Samsunspor’umuz ve Kulüp Başkanımız Sayın Yüksel Yıldırım süper lig yolunda büyük mücadeleler vermekte ve bu zorlu yolda bir sürü haksızlığa uğrayarak Samsunspor ve Samsun için can siper hane emek vermektedir.

Buradan şehrimizin ekmeğini yemiş suyunu içmiş tüm Samsun’luları, siyasi partilerimizin tüm il ve ilçe başkanlarını, Samsun’un Milletvekillerini, başta Büyükşehir olmak üzere tüm belediye başkanlarını, demokratik kitle örgütlerinin ve derneklerimizin temsilcilerini tek yürek olarak

Türkiye Futbol Federasyonu’na ve Merkez Hakem Kurulu’na çağrıda bulunmaya;

TEMİZ VE ADİL BİR FUTBOL LİGİ İÇİN adil tutum talep etmeye,

1. Lig Play-Off Final maçlarının kısıtlı da olsa seyircili oynanması ile ilgili tüm mecradan çağrı yapmaya

Samsunspor’umuzun kader maçında 12nci güç olarak takımımızla taraftarını buluşturmak için tavır koymaya davet ediyoruz.

Saygılarımla,

Fatih TÜRKEL

Cumhuriyet Halk Partisi

Samsun İl Başkanı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.